Promotie van Mealprep.nl

Prep The Food review en ervaringen + 10% korting

Meal Prep Pro Laatst bijgewerkt: 29 april 2024
Prep the food review

Prep The Food bestellen met korting

> Bestel nu Prep The Food met 10% korting op Mealprep.nl

Prep The Food review

Mealprep.nl geeft Prep The Food 5 sterren voor de meal prep maaltijden en sapkuren service. Prep The Food is het meest uniek in deze prijsklasse omdat zij als enige een volledig 100% halal prep maaltijden service aanbieden en alle gezonde snelle maaltijden vers worden bereid en vers worden bezorgd. De Mealprepper heeft dus geen diepvriesmaaltijden.

Prep The Food biedt gezonde meal prep maaltijden aan om je te ondersteunen bij een gezond leefstijl. Zij hebben opties zoals vega, koolhydraatarm, wraps, soepjes en ook heb je de keus om pakketten voor een bepaald doel te bestellen. Dit zijn afvallen of aankomen. Zij bieden naast verse maaltijden ook sapkuren aan. Sapkuren kunnen je helpen om snel af te vallen, te detoxen, resetten of om aan je vitamines en mineralen te komen. Kortom alles om je sportdoelen te behalen!

Prep The Food levert alle maaltijden vers in huis. Dit is uniek. Je kunt de maaltijden ook invriezen als je dat wilt. De maaltijden zijn 5 dagen houdbaar in de koelkast of in te vriezen tot 10 weken. Dit is de reden waarom Prep The Food in de TOP 10 staat van beste meal prep maaltijd bezorgers van Nederland.

Ben je opzoek naar sportmaaltijden die jou helpen bij het behalen van je fitnessgoals? Dan is Prep The Food het juiste adres.

> Bestel nu Prep The Food met 10% korting op Mealprep.nl

Waarom bestellen bij Prep The Food?

1. Bespaar je kostbare tijd

Mealprep maaltijden van Prep The Food zijn kant-en-klaar. Je hoeft alleen maar op te warmen. Dit kan in een pannetje met wat olijfolie, in een magnetron of in de oven tot 100 graden. Je kan de maaltijden ook gemakkelijk met je meenemen naar werk of op reis.

2. Bespaar geld

Omdat je zelf geen boodschappen hoeft te doen en daardoor geen onnodige acties of producten in je winkelwagen doet bespaar je niet alleen tijd maar ook geld. Geen verleidingen meer in de supermarkt en volle focus op je gezondheid!

De sportmaaltijden van Prep The Food variëren tussen €6,99 tot €10,95. Je kan het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt en dit hangt af van de maaltijden die je kiest. Pakketten zijn goedkoper.

3. Makkelijke berekening van je calorieën

Je hebt sowieso geen zin om elke maaltijd te moeten wegen en te berekenen. Dat is verleden tijd. De Prep Meals van Prep The Food zijn al volledig afgewogen en berekend voor je. Dit kan je dus heel makkelijk in je voedingsplan verwerken als  die hebt.

4. Bereik je fitnessgoals

Omdat de maaltijden zijn afgewogen en omdat je weet wat er in zit kan je gemakkelijk je keus maken. Lekkere gevarieerde maaltijden voor het behalen van je fitnessdoelen. Makkelijkere dan dit word het niet. Omdat de maaltijden uitgebalanceerd zijn met genoeg eiwitten weet je dat je goed zit met de Meal Preps van Prep The Food. Alle nodige voedingsstoffen krijg je in een handomdraai binnen.

5. Prep The Food – Zero waste

Prep The Food heeft geen kant-en-klare voorraad. Alle maaltijden worden bereid op basis van de vraag. Dit zorgt ervoor dat je altijd super verse maaltijden ontvangt en natuurlijk weinig tot geen waste. Bij Prep The Food kunnen er geen maaltijden over datum gaan aangezien zij alles bereiden op basis van de vraag. Ook dit maakt ze uniek binnen de fitness maaltijden markt.

6. Geen stress of keuzevermoeidheid

Stress of keuzevermoeidheid zijn verleden tijd. Constant moeten nadenken over wat je gaat eten en hoe laat, hoeft niet meer. Daarnaast heb je lekker veel variatie bij Prep en kun je de maaltijden aanpassen door bijvoorbeeld volkoren pasta, zilvervliesrijst of een groentemix te kiezen. Doe jij lekker wat je leuk vind. Prep regelt de rest!

7. Halal prep maaltijden

Het gehele assortiment van Prep The Food is halal. Zij werken uitsluitend met leveranciers die halal zijn en dit kunnen aantonen. Daarnaast worden de maaltijden bereid in een echte keuken. Prep The Food is een familiebedrijf en dat merk je direct bij het eten van een maaltijd. De liefde en eerlijkheid spat ervan af!

8. Ruim assortiment meal prep maaltijden

Alleen maar rijst met kip en broccoli zijn al lang verleden tijd als je bestelt bij Prep The Food. Het assortiment is het meeste unieke binnen de meal prep markt. Zij bieden namelijk maaltijden aan in verschillende soorten: vega, kip, vis, gehakt en koolhydraatarm. Daarnaast kan je altijd een keus maken om bijvoorbeeld zilvervliesrijst te kiezen in plaats van normale rijst, volkoren pasta in plaats van normale pasta of een groentemix van paprika, wortels en sperziebonen in plaats van een enkele groentebron. Met al deze combinaties hebben zij een assortiment van meer dan 150+ maaltijd combinaties.

Waar wacht je nog op? Bestel jouw prep meals!

Genoeg redenen om gebruik te maken van de service van Prep The Food. De maaltijden zijn lekker gevarieerd, 100% halal, bezorgd in fijne meal prep bakjes en service staat hoog binnen het bedrijf. Je krijgt altijd een Whatsappje met informatie en je kan ook gemakkelijk via WhatsApp vragen stellen. Dit maakt het erg persoonlijk.

Omdat Prep The Food een jong bedrijf is zijn zij altijd bezig met het verbeteren van hun service. Sinds 2018 is Prep The Food flink gegroeid en uitgebreid. Volgens Prep The Food zijn zij nooit klaar met ontwikkelen en is er altijd ruimte voor verbetering.

> Bestel nu Prep The Food met 10% korting op Mealprep.nl

Prep The Food x Mealprep.nl

Prep The Food ervaringen

Wat is een mealprep?