Promotie van Mealprep.nl

Muscle Meat Review: Hoe goed is deze Meal Prepper écht in 2024?

Meal Prep Pro Laatst bijgewerkt: 20 december 2023

Muscle Meat review

Muscle Meat is een toonaangevende meal prep maaltijdbezorger in Nederland, opgericht in 2013 door Olivier, Rein en Yvette Richters. De gebroeders Richters hebben jarenlange ervaring in bodybuilding en MMA, waardoor zij het belang van goede voeding goed begrijpen. Yvette komt uit een slagersfamilie en heeft ervaring in de hotelwereld, waar kwaliteit een belangrijke rol speelt.

Het doel van Muscle Meat is om het leven van sporters gemakkelijker en voordeliger te maken. Ze bieden scherpe kiloprijzen en producten waarmee een smakelijke maaltijd snel is samengesteld. Ze streven ernaar om eerlijke en unieke producten aan te bieden, waarbij de ingrediënten en voedingswaarden altijd 100% kloppen. Bovendien richten ze zich op ‘clean’ producten, zonder onnodige toevoegingen, waardoor het percentage vlees in een bewerkt product zeer hoog blijft.

Muscle Meat wil mensen bewust maken van wat ze kopen en eten. Dit betekent niet alleen kijken naar de prijs, maar ook naar de inhoud, zoals het percentage vlees, vet en water. Ze onderscheiden zich door betere kwaliteit te leveren dan de supermarkt en toch nog voordeliger te zijn.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Muscle Meat, en ze streven naar 100% tevredenheid door snel persoonlijk contact met hun klanten te onderhouden en te luisteren naar hun wensen. Ze bieden kwaliteit en service tegen de laagst mogelijke prijs van dit moment, zonder verborgen kosten zoals zogenaamde afgeprijsde producten, gratis bezorging of cadeaus die ten koste gaan van de productprijs.

Ontdek het uitgebreide assortiment van Muscle Meat op Musclemeat.nl en ervaar het gemak van gezonde, voedzame maaltijden die aan je deur worden bezorgd.

Meal Prep bezorger Muscle Meat

Muscle Meat ervaringen

Meal Prep Bestellen?