Promotie van Mealprep.nl

Top 5 sportmaaltijden voor afvallen, droogtrainen en bulken

Meal Prep Pro Laatst bijgewerkt: 6 september 2022
beste-sportmaaltijden-mealprep.nl

Ben je van plan om af te vallen, droog te trainen of te bulken? Sportmaaltijden helpen bij het sneller behalen van je doelen want belangrijkste voor het behalen van jouw fitnessdoelen is je voeding. Weet wat je eet… Want om het meeste uit je lichaam te halen, is het niet alleen hard trainen en strijden dat telt.

A goal without a plan is just a wish. Kies meal prep maaltijden die passen bij jouw fitnessdoelstelling. Wil je sportmaaltijden bestellen? We hebben een paar lekker sportmaaltijden voor je in kaart gebracht. Sportmaaltijden die gegarandeerd helpen bij het groeien in de gym.

Inhoudsopgave

  1. Wat is een sportmaaltijd?
  2. Sportmaaltijden voor afvallen
  3. Sportmaaltijden voor droogtrainen
  4. Sportmaaltijden voor spiermassa vergroten

Wat is een sportmaaltijd?

Een sportmaaltijd is de ideale maaltijd die je kunt eten voor of na het sporten. Of je nu voetbalt, hockeyt, hardloopt, fietst of aan fitness doet. Bij elke sport is het belangrijk de juiste voeding te eten. Zo vul je de voorraden die je gebruikt tijdens het sporten weer aan.

Sportmaaltijden voor afvallen / Koolhydraatarme maaltijden

Wil jij graag wat extra kilo’s verliezen voor een jezelf of wil jij je ideale summerbody creëren? Voor afvallen, is de regel simpel: eet minder calorieën dan dat je verbrandt. De meal prep maaltijden die je in deze categorie vindt, bevatten 260 tot 430 calorieën. Als je minder calorieën binnenkrijgt, is het wel belangrijk dat je maaltijden gezond zijn en uit de juiste voedingswaarden bestaan.

1. Kip Piri Piri – Sperziebonen sportmaaltijd van Muscle Meals

De heerlijk gemarineerde kip piri piri(halal) met sperziebonen is de ideale combinatie voor het behalen van jouw sportdoelen.

meal prep Meal prep bestellen

2. Kip Shoarma Groentemix van Prep The Food

Malse kipfilet(halal) met shoarma kruiden, sperziebonen en paprika van de grill. Heerlijke prepmeal om in een wrap te doen of gewoon zo!

Sportmaaltijden bestellen mealprep.nl

3.    Runderburger – Sperzieboontjes gekruid van Fuel Your Body

Heerlijke burgers van de gril met verse sperzieboontjes.

Prepmeals van mealprep.nl

4.     Burrito Chicken van Smart Meals

Kip(halal), een mix van Wortel, Mais, Tuinerwten, Sperziebonen, Rode Paprika & een Wrap. Een perfecte meal prep maaltijd voor afvallen.

meal prep muscle meals meal prep

5. Harissa Aubergine van Tessa’s Meal Prep Service

De harissa glazed aubergine is een koolhydraatarm vegan meal prep maaltijd.

meal prep prep meals bestellen

Sportmaaltijden voor droogtrainen

Droogtrainen is het verlagen van je vetpercentage en het behouden van je spiermassa. Daardoor zorg je ervoor dat jouw vetpercentage wordt verlaagt en je spieren beter zichtbaar worden. Je wilt beginnen met droog trainen en bent nog op zoek naar de perfecte meal prep maaltijden voor droog trainen? Hieronder vind je de 5 beste meal prep maaltijden voor droograinen.

1. Pasta Bolognese van Prep The Food

Penne pasta met rundergehakt(halal) in een heerlijk tomatensausje. Als je de paste bolognese eet lijkt het alsof je aan het cheaten bent. Zo lekker is die.

meal prep

2. Zalm Teriyaki Noedels Wok Verde

Heerlijke verse Zalmfilet meal prep; Teriyaki gemarineerd en gebakken in de oven, met groene groentemix en Noedels. Het is zo lekker, lijkt net alsof je uiteten bent. Deze moet je geprobeerd hebben!

meal prep Maaltijden bestellen

3. Zilvervliesrijst – Sweet Chilli Meatballs

Kijk hoe lekker deze meal prep eruit ziet. Dit is een heerlijke meal prep maaltijd voor het droog trainen. De perfecte combinatie eiwitten, koolhydraten en vetten.

meal prep Gezonde maaltijden bestellen

4. Big Indian Beef sportmaaltijd van Smart Meals

Drie woorden: Nom Nom Nom. Waarom zou je nog zelf koken. Dit is pulled beef met gele rijst & broccoli. Hoog in proteïne en perfect voor spierherstel.

meal prep muscle meals meal prep

5. Vegan Meal Prep – Mexican Rice Dish

De Mexicaanse keuken is kleurrijk, pittig en zó lekker. Geïnspireerd door de Mexicaanse keuken: een combinatie van vegan kipstukjes, Mexicaanse groentes en rijst in een gezonde en verse maaltijd. Dit is een vegan meal prep maaltijd.

vegan meal prep muscle meals meal prep

Sportmaaltijden voor spiermassa vergroten / bulken

De periode waarin je spiermassa gaat opbouwen, wordt ook bulken genoegd. Trainen, voeding en herstel zijn essentieel om spiemassa te kweken. Spiemassa vergroten doe je door een hogere calorie-inname te hanteren dan wat je caloriebehoefte is.

Doordat je veel moet eten om aan je calorieën te komen moet je veel eten. Maar vaak het zelfde eten is op een gegeven moment niet lekker of leuk meer. Om elke keer te genieten van het eten tijdens het bulken is het eten van verschillende soorten meal preps ideaal.

Hieronder vind je de 5 heerlijke meal prep maaltijden voor bulken.

1. Macaroni – Runderreepjes Teriyaki van Fuel Your Body

Heerlijke macaroni met runderreepjes bereid in Teriyaki. Het bevat de perfecte voedingswaarden en hoge calorieën voor het aankomen in pure spiermassa.

Fuel your body review - meal prep

2. Chili con carne sportmaaltijden van Muscle Meals

Deze Chili con carne meal prep maaltijd brengt je direct in Mexicaanse sferen en nog beter het helpt je met het behalen van je sportdoelen. Vers bereid met groenten en geruld runder tartaar.

prepmeala bestellen mealprep

3. Proteine Pannekoeken van Prep The Food

Lekker makkelijk en ook geschikt als eiwitrijke ontbijt. De pannenkoeken zijn ready-to-eat. Je kunt ze zowel koud als warm eten. Deze pannenkoeken hebben een vanille smaak en zijn kapot lekker.

meal prep proteine pannekoek bestellen

4. Tikka Masala Kip-Rijst-Romanesco mix van The Muscle Chef

Deze Tikka Masala Kip, Rijst en Romanescomix is een heerlijke bulk meal prep maaltijd. Maar liefst 39,3 gram eiwitten om je spieren goed te laten herstellen. Vol met vitaminen en mineralen. Zo kom je de dag soepel door!

Getir app - meal prep

5. High protein BBQ Chicken Pizza van Mucle Meat

Deze Tikka Masala Kip, Rijst en Romanescomix is een heerlijke bulk meal prep maaltijd. Maar liefst 39,3 gram eiwitten om je spieren goed te laten herstellen. Vol met vitaminen en mineralen. Zo kom je de dag soepel door!

meal prep Proteine pizza